Ideea realizarii site-ului SlalomPeNet.ro mi-a trecut prin cap (si in cele din urma a ramas acolo) datorita faptului ca emisiunea "Slalom pe Net" trasmisa in reteaua postului de radio Vocea Evangheliei a devenit foarte populara.


Atunci cand numarul celor care doreau sa primeasca saptamanal lista de site-uri prezentate la radio a depasit cateva sute mi-am dat seama ca as putea construi aceasta pagina web, care sa le ofere posibilitatea ascultatorilor mei, oricat de numerosi ar fi ei (si nu numai lor!) sa gaseasca informatiile dorite oricand au nevoie de ele, chiar si atunci cand sunt nevoiti sa-si formateze hard disk-ul si pierd toate emailurile cu site-uri primite de la mine. In plus, mi-am dat seama ca pe aceasta pagina web pot prezenta multe alte site-uri interesante, care au adrese prea lungi pentru a putea fi mentionate la radio.


Nu in ultimul rand, SlalomPeNet.ro isi doreste sa devina un portal al binelui, o pagina web care sa faca din navigarea pe internet ceea ce era ea la inceput: o experienta placuta si interesanta, lipsita de pericole. Cred ca impreuna putem face acest lucru!